top of page
IMG_3913.jpg

Om oss

CN Maskin AS

CN Maskin AS er et entreprenørselskap som er eid av
Bikset Invest. 

Vi er en entreprenør som har jobbet med utbygging av fiber siden 2012 og har siden tilegnet oss mye kunnskap og kompetanse på området. 
 

Vi er et selskap som ønsker å være bærekraftige, og vi ble i 2021 sertifisert miljøfyrtårn. Siden vi jobber mye ute i ulike miljøer har vi et stort fokus på hva vi kan gjøre bedre for å bli mer bærekraftige og hvordan vi kan bruke vår kompetanse til å drive med utvikling innenfor vårt forretningsområdet. 

Siden 2012 har vi drevet med Mikrotrenching og det er her vi har vårt største satsningsområde, da dette er en mer bærekraftig måte å føre infrastruktur i vegen.
Vi har gjennom mange prosjekter tilegnet oss enormt med kunnskap på dette området og ser på oss selv som høykompetente når det kommer til å finne gode løsninger på prosjekter med mikrotrenching.

 

Vi holder til i Ulsteinvik, som gjør at de fleste av våre prosjekter i har holdt seg innenfor Vestland, Møre og Romsdal, Nordmøre og Trønderlag. Vi ønsker å levere microtrenching i hele Norge og vi er derfor svært fleksible.


Siden 2021 har vi også gjort investeringer i blad og utstyr som gjør at vi kan fortsette med mer utvikling i dette fagfeltet.

Vi tilbyr når saging av gatelys, ladekabler, strøm, fiber og har investert i en syklon som kan suge opp masse der det er nødvendig.

IMG_3965.jpg
Om oss: Om Oss
Paper Craft

Vi er stolte av:

Unknown.png
Unknown-1.png
Unknown-1.jpeg
bottom of page